lilalov

BEHANDLINGAR

Hitta balansen mellan kropp och själ i naturen.
I  Ekhult landar du i grönskan och kan andas lugnare och samla ny energi. Maximera gärna effekten av din massage genom att gå en liten meditativ skogspromenad efter  behandlingen på mitt bord. Det är gott att dröja kvar i ”the zone”, det tillstånd av återhämtning du befinner dig i efter knådningen och lyssna inåt i stillheten så att kroppen får integrera förändringen.

Torekov/HovsHallar 

Spa verksamheten på Hovs Hallar omstruktureras sommaren 2023. För Torekov/Hovs Hallar i sommar ring mig för info, jag kommer att dyka upp någonstans på Bjärehalvön. Högsäsongen blir snabbt uppbokad så planera i god tid om du vill vara säker på att få en tid på mitt bord.

birgitta ekhult markaryd
birgitta ekhult markaryd
birgitta ekhult markaryd

ETT GLATT HJÄRTA ÄR EN GOD LÄKEDOM,
MEN ETT BRUTET MOD TAGER MÄRGEN UR BENEN.

Ordspr 17:22

BEHANDLING:

BARA FÖR ATT / FRISKVÅRD

Du måste inte ha några särskilda krämpor för att komma till mitt behandlingsbord. Ibland längtar man bara efter en riktigt ordentlig genomknådning, eller hur?
 
Men ibland signalerar kroppen med smärta att något specfikt behöver tas itu med. Då gör vi det.

 

BEHANDLING:

AVKOPPLING, STRESSREDUCERING

Identifiera inbyggda trauma som bidrar till pågående stresstillstånd I kroppen. Frigöra stressen och muskelspänningar (”knutar”, myoser, triggerpunkter). Töjbehandla bindväv och fasciae.  Djup avslappning in i en terapeutisk upplevelse där du återhämtar kraften för överarbetade muskler och genomsköljer kroppen med endorfiner och oxytocin (må-bra hormoner). 

 

 

BEHANDLING:

ÄNDRA BETEENDEMÖNSTER

Utforska och arbeta igenom sådant som ”sitter fast” I kroppen, som har blivit en permanent del av oss.  Väcka kroppens vishet, (kroppen vill gå tillbaka till ett friskt fungerande läge, men behöver ibland  lite stöd och påminnelse i en trygg och säker miljö. Lösa upp nedbäddade minnen och trauman som ligger och stjäl energi djupt därinne i våra muskler och vävnader. 

 

 

BEHANDLING:

AKTIVERA DIN EGEN HELANDEPROCESS

Mina händer hjälper dig hitta din kopps inneboende vishet. Jag tillhandahåller en trygg plats för att våga släppa taget om förkroppsligade livserfarenheter som blockerar ditt naturliga energiflöde. Bli en aktiv deltagare i din helandeprocess genom att arbeta i tandem med kropp, själ och ande. 

För den som investerar i sitt välmående genom en hel termin av regelbunden behandling: Paketpris förköp 10 behandlingar = 10 800,00 kr (en behandling kostnadsfri)

 

birgitta massör markaryd

BEHANDLING:

Lindra kronisk smärta

Hitta den underliggande orsaken till smärta. Minska spänningsmönster, öka kroppens blodcirkulation, samt reducera inflammation och felaktig belastning på leder. Vi vill hitta tillbaks till ett mer neutralt läge i kroppshållningen. 

Livets emotionella erfarenheter har skapat vissa avvikelser från den anatomiska grundplanen för var och en av oss. Det är här min passion för kroppsterapi ligger, jag tycker om att hjälpa dig hitta tillbaka till orginalritningen, den design som vår skapare gav dig. Det tillstånd där du fungerar optimalt. Där känner du att din fulla potential kommer till användning, du blir liksom extra levande och inspirationen flödar naturligt. Människor är kreativa varelser när det inte är alltför mycket som gått i baklås.

 

 

Kropp och själ inte går att separera, de påverkar varandra så att även själen får sig en genomgång vid en generell djupverkande genomknådning av kroppen. Du känner dig mer grundad och närvarande i nuet.

Livets emotionella erfarenheter har skapat vissa avvikelser från den anatomiska grundplanen för var och en av oss. Det är här min passion för kroppsterapi ligger, jag tycker om att hjälpa dig hitta tillbaka till orginalritningen, den design som vår skapare gav dig. Där fungerar du optimalt. Där känner du att din fulla potential kommer till användning, du blir liksom extra levande och inspirationen flödar naturligt.

BEHANDLINGAR – MIN KLINIK

Mina händer scannar dina muskler och vävnader för att sedan skala bort sådant som inte ska vara där, löser upp blockeringar, knådar, töjer, frigör cirkulation och flöden, återställer peristaltik. Genom åren har jag samlat tekniker i min verktygslåda för att integrera kroppen med själ&ande.


Min klinik hittar du i Ekhult

Behandling
60min 1200 kr
90 min 1550 kr
2 h 1850 kr

Hembesök förhandlingsbart. Utkörningsavgift tillkommer.

 

gong